second love

Tips en trucs voor mannen die aan online dating willen doen

tips online dating mannen

Online dating tips en trucs

De datingwereld kan nogal overweldigend zijn, maar met deze tips en trucs voor mannen die aan online dating willen doen regel je snel een leuk afspraakje. Zo leggen we uit wat je het beste kunt doen met je datingprofiel, maar ook hoe je het beste contact kunt leggen met de leuke vrouwen die je tegenkomt op een datingsite. Hier in onze tips en trucs kun je de perfecte manier vinden om een leuke date te regelen.

tips online dating datingprofiel
Klik op de afbeelding en schrijf je via ons gratis in bij de beste datingsites van Nederland!

Je eigen datingprofiel

Het is belangrijk dat je eigen datingprofiel ook voldoende informatie bevat zodat de vrouwen ook gelijk weten wat voor vlees ze in de kuip hebben. De tekst op je datingprofiel kan het beste uit korte zinnen bestaan die de juiste positieve energie bevatten. Veel vrouwen zijn op zoek naar duidelijkheid, dus beschrijf in je datingprofiel wie je bent en waar je naar op zoek bent. Het is een mythe dat je wanhopig overkomt als je veel aandacht aan je profiel besteed, want veel vrouwen beschouwen je juist als een serieus persoon als je aandacht aan je datingprofiel hebt besteed. Voorkom ook taalfouten, want dat ziet er gewoon slordig uit. Wees origineel en schrijf dingen die andere mannen niet opschrijven. Datingsites staan al vol genoeg met clichématige zinnen!

Plaats een goede profielfoto

Je profielfoto is minstens zo belangrijk als de tekst in je profiel. Eigenlijk is een date regelen zonder profielfoto bijna onmogelijk. Zonder profielfoto zullen vrouwne je overslaan en doorgaan naar het volgende profiel op de datingsite. Plaats daarom een leuke foto van jezelf. Foto’s waarop een man lacht doen het altijd goed en die foto’s hebben vaak ook een open en humorvolle uitstraling. Daar houden de vrouwen van. Maak niet de vergissing om een foto met een zonnebril te plaatsen, want vrouwen denken dan dat je iets te verbergen hebt.

Heb geduld

Als het een tijdje niet lukt om contact te leggen of een date te regelen, moet je gewoon geduld hebben. Er zijn bepaalde periodes dat het rustiger is op datingsites en ook kan het zijn dat vrouwen wel vinden dat je een leuk profiel hebt, maar dat ze gewoon een ander type zoeken. Vooral vlak na kerst, tijdens de lente en in vakantieperiodes wil het nog weleens drukker zijn op datingsites. Doe daar je voordeel mee. Wat je ook doet, geduld is een schone zaak. Heb geduld tot die ene perfecte vrouw voor jou in beeld verschijnt en je een berichtje terugstuurt.

Blijf ook fatsoenlijk als je geen reactie krijgt

Sommige mannen raken heel erg geïrriteerd als ze berichten versturen en er geen enkele terugkrijgen. Doe dat niet en schrijf daarna al helemaal geen onaardige dingen naar de desbetreffende vrouw. Er kan namelijk altijd een goede verklaring zijn waarom iemand niet reageert en als jij dan onfatsoenlijk bent, is de kans groot dat het ook niks meer gaat worden als ze wel tijd voor je heeft. De desbetreffende vrouw kan ook gigantisch veel berichten krijgen en gewoonweg geen tijd hebben om iedereen even uitgebreid te antwoorden. Ook zijn er veel vrouwen die het beter vinden om niet te reageren, dan om je af te wijzen. Trek je dat gewoon niet persoonlijk aan en blijf altijd positief tijdens je online dating avontuur.

Schrijf leuke berichten

De eerste indruk is altijd belangrijk, dus schrijf leuke berichten als je reageert op vrouwen. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan, maar oefening baart kunst. Het is namelijk niet eenvoudig om dat perfecte bericht te schrijven waar ze op reageert. Ook staat er soms in het datingprofiel van de vrouw niet voldoende om mee aan de slag te gaan. Een leuk berichtje kan bestaan uit enkele regels, waarvan de eerste uiteraard een pakkende openingszin moet zijn. Vervolgens kun je het over iets uit haar datingprofiel hebben, maar haal niet gelijk twintig onderwerpen aan in je eerste bericht. Ook moet je bericht makkelijk te lezen zijn en het liefst foutloos zijn geschreven. Stuur ook niet dertig keer hetzelfde bericht naar 30 verschillende vrouwen, maar hou het persoonlijk. Probeer clichématige zinnen als ‘eindelijk heb ik dan een keer een leuk profiel gevonden’ of ‘ik zie dat je ver weg woont, maar ik probeer het toch’ te vermijden. Probeer humor in je bericht te verwerken. Vrouwen zijn gek op mannen met humor.

Beste moment om een bericht te sturen

Aangezien er meer mannen dan vrouwen actief zijn op datingsites is het natuurlijk belangrijk om je berichten op het juiste moment te versturen. Een vrouw die nieuw is op een datingsite, komt vaak bovenaan de zoekresultaten te staan waardoor ze veel berichten krijgt. Dan is de kans groot dat jouw bericht helemaal niet opvalt. Ook kijken vrouwen vaak de eerste tijd de kat uit de boom en gaan niet gelijk al die berichten beantwoorden. Beter is het om een tijdje te wachten en dan jouw perfect geschreven berichtje te sturen. De kans is dan veel groter dat je wel antwoord krijgt. Het valt ook vaak op dat vrouwen heel weinig informatie in hun profiel hebben staan. Dat zijn vaak de vrouwen die eerst even willen rondkijken en nog niet heel erg actief zijn. Deze profielen kun je beter overslaan. Als je een bericht terugkrijgt is dat natuurlijk helemaal geweldig. Probeer dan het contact warm te houden, maar ga niet elke 10 minuten een bericht naar haar sturen of van haar verlangen dat ze dag en nacht bereikbaar moet zijn. Er kan best eens een dagje tussen zitten.

Snel afspreken bij een echte klik

Als jullie een klik hebben en via de app of datingsite leuk met elkaar in gesprek zijn, dan is het handig om snel af te spreken. Want of iemand bij je past qua wensen, levensstijl en levenshouding is alleen te ontdekken door elkaar in het echt te zien. Je leert elkaar pas echt goed kennen door fysiek af te spreken en tijd samen door te brengen. Ook waarderen veel vrouwen het als je het initiatief neemt om af te spreken, want dat zegt dat je niks te verbergen hebt en ook echt bent wie je zegt te zijn. Als blijkt dat tijdens het afspraakje er toch geen klik is, dan is dat ook maar duidelijk. Dat scheelt je weer weken tijd aan iemand besteden waar je toch niet echt bij past. Als zij na weken praten nog niet wil afspreken, dan kun je er gerust van uitgaan dat het ook niet meer gaar gebeuren. Op die momenten kun je gerust het contact verbreken.

Foto’s zijn niet heilig

De foto’s op datingsites zijn handig om een eerste indruk te krijgen, maar je moet er wel vanuit gaan dat mensen natuurlijk alleen de mooiste foto’s van zichzelf plaatsen. Iedereen wil de kans om een date te scoren zo groot mogelijk maken en daarom plaatsen mensen de leukste foto’s van zichzelf. Ook plaatsen veel vrouwen een foto die al wat jaren oud is. Foto’s zijn dus niet heilig! De kans bestaat dus dat je date er in het echt iets anders uit ziet dan op de foto’s op haar datingprofiel.

Met deze tips en trucs voor online dating moet het je wel lukken om een date te regelen! Een goede plek om te beginnen is de dating pagina hier op Nederdeal. Daar kun je de beste datingsites van Nederland vinden en via ons neem je daar snel en discreet een gratis datingprofiel! Hou je aan de hierboven geschreven tips en trucs voor mannen die aan online dating willen doen en je hebt die date zo geregeld! Veel succes!

Bekijk hier onze top 5 datingsites!

tips online dating mannen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *