Promoot je webshop

Nederdeal geeft kleine en grotere webshops de kans om hun producten en diensten goedkoop op deze website te promoten. Promoot jou webshop ook voordelig. We hebben hier meerdere pakketten en voor een eenmalig laag bedrag blijft uw promotie permanent staan. De knop “Koop dit product” bij ieder product op Nederdeal zal dan linken naar het betreffende artikel in uw webshop. Dit levert u snel extra potentiële klanten en omzet op. Door onze jarenlange ervaring in de online advertentie wereld weten we uw producten snel bij duizenden mensen onder de aandacht te brengen. Bekijk de opties hieronder:

Pakket 1 = €15 – Drie producten uit je shop op Nederdeal
We plaatsen drie van je producten hier op Nederdeals die er voor zorgen dat potentiële klanten rechtsstreeks naar de juiste producten in je webshop gaan. Een goedkope manier om extra klanten naar je webshop te trekken en je omzet te verhogen. Nu voor de lage prijs van €15.

Voor €15 krijg je:
3 van je producten op Nederdeals die rechtstreeks linken naar artikelen in je webshop.

Bestel hier pakket 1

Pakket 2 = €50 – Twaalf producten uit je webshop op Nederdeal
Een zeer effectief pakket die je omzet zeker zal verhogen. Voor maar €50 plaatsen we maar liefst twaalf producten uit jouw webshop hier op Nederdeal. Ook verspreiden we die twaalf producten op onze social media pagina’s en via onze nieuwsbrieven.

Bestel hier pakket 2

Pakket 3 = €70 – Het ultieme SEO booster en promotiepakket
Dit is het meest effectieve pakket! Voor €70 krijg je niet alleen vijftien producten op Nederdeal, maar nog veel meer. Bij dit pakket krijg je ook 4 backlinks op Nederlandse websites en 2 backlinks in Nederlandse blogposts. Daarnaast zullen we je producten op meerdere grote legitieme Facebookpagina’s en Twitterkanalen delen. Dit pakket levert je niet alleen op korte termijn meerdere potentiële klanten op, maar geeft je SEO ook een boost op de lange termijn. De producten in dit pakket worden ook meegenomen in onze betaalde advertentiecampagnes.

Bestel hier pakket 3

Heb je vragen of wil je een pakket bestellen? Stuur ons dan een e-mail: [email protected]

webshop promotie